Dan Bilzerian, of hoe hij beter bekend staat, de King of Instagram, heeft een leefstijl die zowel controversieel is als intrigerend. Het is een echte playboy, maar ook een professionele pokerspeler die hierover constant opschept op Instagram tegenover zijn minstens 20 miljoen volgers.
Dan Bilzerian (ook wel Blitz) is de 35-jarige zoon van een groot zakenman genaamd Paul Bilzerian, die nu zelf een rijk leven geniet in West-Indië. Hij is echter ook schuldig bevonden van ernstige fraudepraktijken en heeft hiervan maar een kleine fractie aan schadevergoeding voor terugbetaald.
Het is niet vreemd dat daarom mensen zich gaan afvragen hoe Dan Bilzerian dan wel niet zo rijk is geworden, of dat misschien iets te maken heeft gehad met het verleden van zijn vader, en wat Dan Bilzerian daar zelf mogelijk voor aandeel in had of heeft. Mensen die van geruchten houden smullen hier natuurlijk van.

Dan Bilzerian was ook een poos bij de US Navy Seals, maar dit was slechts tijdelijk. Hij houdt er ook van om zich te laten omringen met prachtige dames, en ook hierbij is Dan Bilzerian niet te verlegen om dit eveneens op Instagram aan de wereld te laten weten. In zijn vrije tijd speelt hij graag een spelletje poker waar soms wel miljoenen worden ingezet. Een van zijn kroonjuwelen is zijn privévliegtuig. Hij heeft dan ook regelmatig hiernaast staan poseren.
Om het plaatje van een man met een rijk leven compleet te maken, fotografeert Dan Bilzerian zichzelf graag in het bijzijn van zijn vele dure auto’s. Ook in zijn grote verzameling van auto’s zijn miljoenen geïnvesteerd. In tegenstelling tot vele andere rijke mensen, staan deze auto’s niet op non-actief een beetje mooi te zijn. Dan Bilzerian rijdt met alle auto’s even graag en ze lijken allemaal wel evenveel aandacht op zijn Instagram te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste trends en ontwikkelingen en ook nog eens kans maken op leuke prijzen? Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)